Find det helt store overskud frem og lav din egen mysli. Eller køb en med Nøglehulsmærket. Så er du garanteret masser af fuldkorn og fibre.

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 170 grader varmluft
  • 2 Læg bagepapir på en bageplade
  • 3 Bland alle gryn og kerner på bagepapiret
  • 4 Sæt bagepladen i ovnen og rist gryn og kerner i cirka 17-20 minutter til blandingen er gylden. Pas på det ikke bliver sort.
  • 5 Tag blandingen ud af ovnen og lad den køle af
  • 6 Skær abrikoserne i små tern
  • 7 Hak chokoladen groft med en savtakket kniv
  • 8 Bland gryn og kerner med tørret frugt, bær og chokolade
  • 9 Kom din hjemmelavede mysli i en stort glas med tætsluttende låg
  • 10

    Servering:

    Hæld skyr i en dyb tallerken, drys mysli på toppen og spis et æble ved side af
  • {{recipeDoneText}} Skyr med mysli - voksen

Tip

Du kan også bruge yoghurt naturel

Opskriften er udviklet af