Skyr med æbler, pærer og nødder

Mums, blød skyr med sprøde hasselnødder.

Sådan gør du

  • 1 Skyl pærer og æbler, fjern kernehuse og skær i fine både.
  • 2 Tag en stegepande og varm den op.
  • 3 Rist havregryn til det de er gyldne.
  • 4 Lad grynene køle af.
  • 5 Kom hasselnødderne på stegepanden.
  • 6 Rist nødderne til de har fået farve.
  • 7 Lad nødderne køle af.
  • 8 Kom rugbrød på en brødrister og rist på begge sider.
  • 9 Del brødet i trekanter.
  • 10 Fordel frugten i 4 skåle
  • 11 Kom skyr ovenpå.
  • 12 Drys med hasselnødder og havregryn.
  • 13 Spis ristet rugbrød til.
  • 14 Server godt 20 % til hvert barn og knap 30 % til hver voksen
  • {{recipeDoneText}} Skyr med æbler, pærer og nødder

Opskriften er udviklet af