Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 170 grader.
  • 2 Skær tomaterne i skiver og limefrugterne i både.
  • 3 Riv 4 stykker bagepapir af i 50 cm´s længde.
  • 4 Fordel fisken på de fire stykker papir, og drys med salt og peber.
  • 5 Fordel tomater, laurbærblade og limebåde oven på fisken, og hæld ½ dl hvidvin på hver portion.
  • 6 Luk papiret som en madpakke, og tryk enderne godt sammen opad, så væsken ikke kan løbe ud af pakken.
  • 7 Læg pakkerne på en bageplade, og bag dem 20 min.
  • 8 Servér pakkerne med kogte kartofler og groft brød.
  • {{recipeDoneText}} Skrubbe i bagepapir

Tip

I stedet for skrubbe kan du anvende ising eller rødspætte.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier