Skovbær-smoothie med kokos

Sådan gør du

  • 1 Hæld de frosne bær i en gryde, lad dem stå i 10 min. til de safter, og kog dem hurtigt op.
  • 2 Kog i 2 min. og lad herefter bærrene køle af.
  • 3 Skær bananen i skiver.
  • 4 Kom bananskiver, skovbær, sojamælk, isterninger, honning, kanel og kokos i blenderen, og blend smoothien til den er jævn i konsistensen.
  • 5 Smag på den, og tilsæt evt. lidt ekstra honning.
  • 6 Hæld smoothien i glas, drys med en ekstra tsk kokosmel, og servér med det samme.
  • 7 Du kan variere konsistensen efter smag og behag.
  • 8 Ønsker du en konsistens a la drikke-yoghurt, skal du blot tilsætte lidt mere sojamælk eller koldt vand og smage smoothien til med ekstra kanel, honning og kokos.
  • 9 Vær opmærksom på at tiden er beregnet uden opkog og afkøling af bær.
  • {{recipeDoneText}} Skovbær-smoothie med kokos

Tip

Hvis du vil undgå sukker eller honning i din smoothie, kan du fx lave den på rismælk, som fra naturens hånd er meget sød. Ved at bruge en meget moden banan tilfører du også din smoothie masser af naturlig sødme. 

Opskriften er udviklet af