Energiinformation

  • Protein 8 g.
  • Kulhydrater 10 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 460 kcal
  • Fedtenergi 26 %

Sådan gør du

  • 1 Skær kødet i tern.
  • 2 Skær løg i tern.
  • 3 Kom kød og løg i en gryde, hæld 1 dl kogende vand over, lad kødet simre til vandet næsten er væk. Kom laurbærblade og peberkorn ved og hæld nu kogende vand over, så det lige nøjagtigt dækker.
  • 4 Skræl og skær kartoflerne i tern. Kom kartoflerne ned til kødet efter 30 minutter. De sidste 10 minutter, røres i gryden, fordi kartoflerne koger ud og cremer skipperlabskovsen. Det kan være nødvendigt at spæde med lidt vand undervejs. Smag til med salt og peber.
  • 5 Anret den varme skipperlabskovs med tætklippet purløg, og en terning kold smør pr. person, syltede rødbeder og sennep.  
  • {{recipeDoneText}} Skipperlabskovs

Tip

Skært oksekød betyder et stykke kød uden fedt, sener og hinder – som fx Okseklump eller Oksefilet.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier