Sådan gør du

  • 1 Skær kødet i små terninger.
  • 2 Pil løgene og skær dem i terninger.
  • 3 Kom kødet i en tykbundet gryde sammen med vand, salt, peberkorn, laurbærblade og løg.
  • 4 Bringes i kog, skummes og koger 1/2 time.
  • 5 Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.
  • 6 Kom kartoflerne i gryden og kog retten, til kartoflerne begynder at koge ud og jævner suppen.
  • 7 Smag til med salt og peber.
  • 8 Pynt med hakket persille eller snittede forårsløg og servér koldt smør samt rødbeder til.
  • 9 En lidt røget smag kan tilføres med et par skiver røget skinke eller mager bacon i meget små tern. 
  • {{recipeDoneText}} Skipperlabskovs

Tip

Skipperlabskovs kan også laves med letsprængt kød.

Opskriften er udviklet af