Skinkeschnitzler med tomatconkassé

Sådan gør du

  • 1 Fjern skind og kerner fra tomaterne.
  • 2 Skær dem i små tern.
  • 3 Svits hakket løg i olie i en gryde.
  • 4 Tilsæt tomatkødet og kog ved svag varme i ca. 10 minutter.
  • 5 Rør creme fraiche og sennep i og varm det langsomt igennem.
  • 6 Kraftig varme vil få det til at skille.
  • 7 Smag til med salt, peber og hakket persille.
  • 8 Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle.
  • 9 Krydr med salt og peber.
  • 10 Lad smørret blive gyldent på en pande ved kraftig varme.
  • 11 Brun hurtigt schnitzlerne på begge sider.
  • 12 Skru ned til middel varme, og steg dem færdige, 1½-2 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte.
  • {{recipeDoneText}} Skinkeschnitzler med tomatconkassé

Opskriften er udviklet af