Skinkeschnitzler med appelsincouscous

Sådan gør du

  • 1 Kog bouillonen i en gryde og kom couscoussen i.
  • 2 Fjern gryden fra varmen og lad couscoussen trække 5 minutter.
  • 3 Løft op i den med en gaffel et par gange.
  • 4 Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle.
  • 5 Krydr med salt og peber.
  • 6 Varm olien på en pande ved god varme.
  • 7 Brun hurtigt skinkeschnitzlerne på begge sider.
  • 8 Skru ned til middel varme og steg dem fær-dige 1½-2 minutter på hver side, til de netop er gennemstegte.
  • 9

    Tag kødet af panden. Stil appelsinerne på et skærebræt og skær enderne af.

  • 10 Skær skallen og den hvide hinde af appelsinerne med en skarp kniv.
  • 11 Skær appelsinerne i ca. ½ cm tykke skiver og herefter i kvarte.
  • 12 Skær løget i tynde både.
  • 13 Vend appelsinstykker, løgbåde og olivenolie i couscoussen.
  • 14 Smag til med salt og peber.
  • 15 Pynt med oliven og evt. mynteblade.
  • {{recipeDoneText}} Skinkeschnitzler med appelsincouscous

Tip

I stedet for appelsin kan bruges klementiner i halve både.
I stedet for skinkeschnitzler kan bruges medaljoner af svinefilet eller svinekoteletter.

Opskriften er udviklet af