Skinkeschnitzler a la saltimbocca

Sådan gør du

  • 1 Kog risene.
  • 2 Tilsæt squash i stave og ærter, så de koger med de sidste 5 minutter.
  • 3 Smag til med salt og peber.
  • 4 Vend ½-1 dl hakket kryddergrønt i ved servering.
  • 5 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 6 Krydr med salt og peber.
  • 7 Læg en skive skinke på hver skive kød, læg salvieblade på og fæst dem med en tandstikker.
  • 8 Lad olien blive varm på en pande ved god varme.
  • 9 Læg kødet på, når olien er varm nok.
  • 10 Brun hurtigt på hver side.
  • 11 Skru ned til middel varme og steg ca. 2 minutter på hver side.
  • 12 Tag kødet af panden og kasser stegefedtet.
  • {{recipeDoneText}} Skinkeschnitzler a la saltimbocca

Opskriften er udviklet af