Skinkeschnitzel med kartoffelssalat og lime

Sådan gør du

  • 1 Skrab eller skrub kartoflerne, skær dem i tynde både og kog dem i en gryde med vand og salt.
  • 2 Når de er møre, hældes vandet fra.
  • 3 Læg dem i en skål. Hæld olie og ½-1 spsk citronsaft over og krydr med salt og peber.
  • 4 Lad dem trække i 10 minutter.
  • 5

    Lige før servering vendes fintsnittet rødløg, 2 spsk purløg og feldsalat i.

  • 6 Smag salaten til med limesaft, salt og peber.
  • 7 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 8 Krydr med salt og peber.
  • 9 Varm 1 tsk olie på panden ved kraftig varme.
  • 10 Brun hurtigt kødet på begge sider.
  • 11 Skru ned til middel varme og steg 1½-2 minutter på hver side.
  • 12 Servér skinkeschnitzlerne og kartoffelsalat med lime og brød.
  • {{recipeDoneText}} Skinkeschnitzel med kartoffelssalat og lime

Tip

Hvis ikke kødet duppes tørt med køkkenrulle, vil det koge på panden i stedet for at stege. Det er meget vigtigt at stegetiden på skinkeschnitzlerne overholdes nøje, hvis man vil være sikker på et velsmagende og saftigt resultat. Opskrifterne er udarbejdet af Pernille Bækgaard.

Opskriften er udviklet af