Skinkeruller med soltørrede tomater

Sådan gør du

  • 1 Dæk de soltørrede tomater med kogende vand og stil dem til side.
  • 2 Skær schnitzlerne midt over.
  • 3 Læg dem i en plastpose og bank dem tyndere med den flade side af en kødhammer.
  • 4 Tag dem ud af plastposen. Dup dem tørre med køkkenrulle.
  • 5 Hak persillen. Skær osten i 4 strimler.
  • 6 Kom salt og peber på de 4 kødstykker og fordel persillen ovenpå.
  • 7 Tag tomaterne op af vandet og pres vandet af dem. Skær tomaterne i halve.
  • 8 Læg et stykke på tværs af de 4 kødstykker og ovenpå en strimmel ost.
  • 9 Rul kødet sammen om fyldet og hold det fast med en kødnål.
  • 10 Kog pastaen.
  • 11 Tilsæt gulerod skåret i 5 cm lange, tændstiktynde stave de sidste 5 minutter af kogetiden.
  • 12 Hæld vandet fra. Varm olien ved god varme i en gryde.
  • 13 Brun kødrullerne på alle sider.
  • 14 Tilsæt væsken. Skru ned på svag varme.
  • 15 Kog rullerne under låg i ca. 8 minutter. Vend dem efter ca. 4 minutter.
  • 16 Læg dem op på en tallerken.
  • 17 Dæk med stanniol, så de holdes varme.
  • 18 Udrør majsstivelsen med 1 spsk koldt vand og pisk det i skyen.
  • 19 Kog saucen igennem. Smag den til med salt og peber.
  • 20 Si eventuelt saucen.
  • {{recipeDoneText}} Skinkeruller med soltørrede tomater

Opskriften er udviklet af