Skinkeruller med smørdampede grøntsager

Sådan gør du

  • 1 Læg schnitzlerne mellem plastposer og bank dem tynde med en kødhammer.
  • 2 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 3 Smør et lag sennep på schnitzlerne.
  • 4 Læg skinken ovenpå og drys med basilikum, salt og peber.
  • 5 Rul dem sammen og bind med kødsnor eller brug kødnåle.
  • 6 Brun rullerne på alle sider i olien.
  • 7 Hæld 1 dl vand ved og steg kødet under låg ved svag varme i 10 minutter.
  • 8 Tag rullerne op.
  • 9 Jævn evt. skyen til sauce og smag den til.
  • 10 Fjern snorene og skær rullerne i tynde skiver.
  • 11 Kog pastaen som angivet på emballagen.
  • 12 Smelt smørret i en gryde, kom de groftrevne gulerødder og squash i og damp dem let i 2-3 minutter.
  • 13 Tilsæt fløden og smag til med salt og peber.
  • 14 Kom pastaen i gryden, varm den igennem og bland den med de smørdampede grøntsager.
  • 15 Drys finthakket eller tørret basilikum over ved servering.
  • {{recipeDoneText}} Skinkeruller med smørdampede grøntsager

Opskriften er udviklet af