Skinkeruller med kartoffelmos - børnevenlig fremgangsmåde

Sådan gør du

  • 1 Skær hver schnitzel i 2 eller 3 stykker på tværs.
  • 2 Bank kødet ud med en kødhammer.
  • 3 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 4 Drys det med salt og peber.
  • 5 Læg ½ skive bacon på hvert stykke kød.
  • 6 Rul dem sammen. Bind et stykke kødsnor omkring.
  • 7 Kom fedtstoffet i en gryde og lad det bruse af og blive lysebrunt.
  • 8 Brun rullerne ved fuld varme ad et par gange.
  • 9 Vask hænder.
  • 10 Tag alle rullerne op af gryden.
  • 11 Er der lidt bacon tilovers skæres det i tern og svitses.
  • 12 Kassér stegefedtet. Kom bouillonen i gryden og bring det i kog.
  • 13 Kom alle rullerne i gryden. Lad rullerne simre ved svag varme i 30-45 minutter.
  • 14 Imens laves kartoffelmosen. Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.
  • 15 Kom kartoflerne i en gryde og dæk dem med vand.
  • 16 Kog dem ca. 20 minutter til de er godt møre.
  • 17 Hæld vandet fra. Mos kartoflerne med en kartoffelmoser eller håndmixer.
  • 18 Tilsæt kogende mælk. Rør smørret i. Smag til med salt og peber.
  • 19 Tag rullerne op. Fjern snoren.
  • 20 Kom majsstivelsen i en lille skål og rør det med fløden.
  • 21 Kom flødeblandingen i gryden til stegeskyen. Rør rundt.
  • 22 Kog saucen igennem. Smag til med citronsaft, ribsgelé, salt og peber.
  • 23 Kom kødet i igen. Varm hurtigt igennem.
  • 24 Lige inden servering pyntes kartoffelmosen med hakket persille.
  • {{recipeDoneText}} Skinkeruller med kartoffelmos - børnevenlig fremgangsmåde

Opskriften er udviklet af