Skinkemignon Saison

Sådan gør du

  • 1 Dup skinkemignonen tør med køkkenrulle.
  • 2 Krydr med salt og peber.
  • 3 Lad fedtstoffet blive gyldent ved god varme og brun kødet 1-2 minutter på alle sider.
  • 4 Skru ned til svag varme, tilsæt dijonsennep, bouillon og timian og lad mignonen koge under låg i 10 minutter, vend den og kog yderligere 10 minutter.
  • 5 Bruges stegetermomter, skal centrumtemperaturen være 65-70 grader.
  • 6 Tag skinkemignonen op.
  • 7 Fjern timiankvisten, tilsæt piskefløde og kog skyen godt igennem.
  • 8 Smag til med salt, peber og evt. ekstra dijonsennep.
  • 9 Skær mignonen i tynde skiver.
  • {{recipeDoneText}} Skinkemignon Saison

Opskriften er udviklet af