Skinkemignon på fransk manér

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Pommes de terre aux choux: skær kartofler og gulerod i grove tern.
  • 2 Hæld bouillon ved, tilsæt timian og kog dem i ca. 15 minutter.
  • 3 Kog kålbladene med de sidste 5 minutter - tag dem op og lad dem dryppe af.
  • 4 Hæld vandet og timiankvistene fra grøntsagerne, og gem det til sauce.
  • 5 Mos grøntsagerne groft med en gaffel og tilsæt piskefløde, salt og peber.
  • 6 Læg kålbladene på bordet og fordel kartoffelmosen på dem.
  • 7 Fold bladene op omkring mosen og læg dem med sammenføjningen nedad.
  • 8 Kødet: skær skinkemignonen godt halvt igennem på den lange led - bred den ud, så der dannes en firkant.
  • 9 Tryk kødet lidt ned med hånden.
  • 10 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 11 Krydr med salt og peber.
  • 12 Lad fedtstoffet blive gyldent på en pande ved god varme.
  • 13 Brun kødet 1 minut på hver side.
  • 14 Skru ned til svag til middel varme og steg skinkemignonen ca. 12 minutter i alt.
  • 15 Vend kødet ind imellem.
  • 16 Sauce: kog derefter panden af med Calvados, bouillon og grofthakket æble.
  • 17 Kog i ca. 5 minutter.
  • 18 Jævn saucen, tilsæt piskefløde og smag til med salt og peber.
  • 19 Si saucen over i en sauceskål og hold den varm.
  • 20 Timianæbler: fjern kernerne fra æblerne og skær dem i tynde både.
  • 21 Rist dem let i olie på panden med timian.
  • 22 Drys med salt og peber, tag æblerne af panden og hold dem varme.
  • 23 Kom lidt bouillon på panden og varm “de grønne kugler” heri ca. 5 minutter under låg.
  • 24 Skær stegen i tynde skrå skiver og anret med æbler og “de grønne kugler”.
  • {{recipeDoneText}} Skinkemignon på fransk manér

Opskriften er udviklet af