Skinkemignon med sprøde grøntsager

Sådan gør du

  • 1 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 2 Krydr med salt og peber.
  • 3 Lad smørret blive gyldent i en gryde.
  • 4 Tilsæt 2 dl vand og soja.
  • 5 Steg kødet under låg ved svag varme 10 minutter.
  • 6 Vend kødet og steg endnu 10 minutter i alt 20-25 minutter.
  • 7 Bruges stegetermometer skal centrumtemperaturen være 65-70 grader.
  • 8 Tag kødet op.
  • 9 Kog ris. Snit kål, porrer og peberfrugt meget fint, og kom dem i skyen.
  • 10 Kog det ved svag varme i 5 minutter.
  • 11 Jævn med majsstivelse udrørt i vand, og vend bønnespirerne i.
  • 12 Varm retten igennem, og smag den til.
  • 13 Skær kødet i tynde skiver og anret det ovenpå grøntsagerne og server med løse ris.
  • {{recipeDoneText}} Skinkemignon med sprøde grøntsager

Opskriften er udviklet af