Skinkemignon med rugbrødsgranulat

Sådan gør du

  • 1 Dup skinkemignonen tør med køkkenrulle.
  • 2 Krydr med salt og peber.
  • 3 Lad smørret blive gyldent i en gryde ved god varme.
  • 4 Brun kødet på alle sider.
  • 5 Tilsæt ½-1 dl vand, skru ned til svag varme og steg under låg i ca. 10 minutter.
  • 6 Vend og steg endnu 10 minutter, i alt 20-25 minutter.
  • 7 Bruges stegetermometer, skal centrumtemperaturen være 65-70 grader. Steg baconen ved middel varme, til den er næsten gylden og sprød.
  • 8 Hæld overskydende fedt i en kop.
  • 9 Skær rugbrødet i små tern og rist dem sammen med baconen.
  • 10 Tilsæt lidt fedt, så brødet bliver sprødt.
  • 11 Lige før servering blandes finthakket skalotteløg, hakket estragon og persille i den lune granulat. Skræl skorzonerrødderne lige før brug eller læg dem i vand tilsat citron, så de ikke bliver mørke.
  • 12 Del grøntsagerne i passende store stykker.
  • 13 Kog dem i vand tilsat salt og olie. Rør dressingen sammen og smag til med salt og peber.
  • 14 Vend den med de kogte grøntsager og salaten.
  • {{recipeDoneText}} Skinkemignon med rugbrødsgranulat

Opskriften er udviklet af