Skinkemignon med ratatouille

Sådan gør du

  • 1 Skær skinkemignonen halvt igennem på den lange led og bred den ud.
  • 2 Pensl med sennep og drys med salt og peber.
  • 3 Vend den flækkede mignon i hvidløg og krydderurter, og lad den trække 1 time.
  • 4 Tænd ovnen på 200°.
  • 5 Steg mignonen på en slip-letpande i lidt olie 2 - 3 min. på hver side, til den har taget lidt farve.
  • 6 Steg den færdig i ovnen 15 min.
  • 7 Lad den trække 10 min., før den skæres i skiver.
  • 8 Ratatouille: Tænd ovnen på 200°.
  • 9 Fordel aubergineternene i en bradepande og bag dem 20 min., til de er pænt brune.
  • 10 Varm olivenolien i en dyb pande eller stegegryde, og sauter hvidløg, rødløg, fennikel og peberfrugt blidt i 10 min.
  • 11 Tilsæt tomater, auberginer, timian og laurbær, og kog ratatouillen 10 min. med låg og 10 min. uden låg.
  • 12 Fjern laurbærbladet, og smag til med salt, peber og frisk basilikum.
  • 13 Server med ratatouille og brød, ris eller kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Skinkemignon med ratatouille

Opskriften er udviklet af