Skinkemignon med peberfrugter og forårsløg

Sådan gør du

  • 1 Varm grillen op.
  • 2 Flæk de røde peberfrugter på midten og fjern frøene.
  • 3 Grill dem indtil de danner mørke blærer - 15-20 min., vend dem tit, indtil skindet er sort.
  • 4 Fjern dem fra varmen og pil skindet af, når peberfrugterne er afkølede.
  • 5 Skær dem i tynde strimler.
  • 6 Læg bomuldsgarn i vand.
  • 7 Skær skinkemignon halvt igennem. Pas på ikke at skære hele vejen igennem.
  • 8 Fold det fladt ud på bordet.
  • 9 Drys kødskiverne med salt og peber og læg et stykke plastfolie over, inden de bankes meget tynde med en kødhammer eller med hånden.
  • 10 Blancher forårsløgene i 3 min. i letsaltet vand.
  • 11 Kom halvdelen af peberfrugtstrimlerne og halvdelen af forårsløgene midt på hver kødskive.
  • 12 Rul dem sammen og bind med bomuldsgarnet.
  • 13 Pensl dem med olivenolie og grill over direkte varme 10-15 min.
  • 14 Vend dem 2-3 gange under grillning.
  • 15 Lad kødet hvile 5 min., når centrumtemperaturen er 600.
  • 16 Fjern snoren og skær kødet i skiver.
  • 17 Servér med salat og grillede kartofler med rosmarin.
  • {{recipeDoneText}} Skinkemignon med peberfrugter og forårsløg

Opskriften er udviklet af