Skinkemignon med kokos og citron

Sådan gør du

  • 1 Brun kødet i olie i en lille stegegryde.
  • 2 Tag kødet op.
  • 3 Tilsæt karryen og svits den kort.
  • 4 Hak løget og svits det kort.
  • 5 Tilsæt bouillonen og kog op.
  • 6 Læg kødet i gryden igen og læg låg over.
  • 7 Steg kødet 20-25 min.
  • 8 Vend det efter halvdelen af stegetiden.
  • 9 Tag kødet op og lad det trække under alufolie ca. 10 min. Skær det i tynde skiver.
  • 10 Kom kokosmælk, citronskal, ingefær, citronsaft, sukker og courgettetern i gryden og kog det sammen ca. 5 min.
  • 11 Jævn evt. med lidt majsstivelse udrørt i koldt vand.
  • 12 Smag til med salt, peber og evt. sojasauce.
  • {{recipeDoneText}} Skinkemignon med kokos og citron

Opskriften er udviklet af