Skinkemignon med halve bagte kartofler og blandet salat

Sådan gør du

  • 1 Dup skinkemignonen tør med køkkenrulle.
  • 2 Smør skinkemignonerne med honning.
  • 3 Kom smørret i en gryde. Smelt det ved god varme, det skal bruse af og blive lysebrun.
  • 4 Kom skinkemignonerne i gryden og brun den på alle sider. Skru ned.
  • 5 Drys kødet med salt, rosmarin og peber.
  • 6 Pres appelsinen og hæld saften i gryden sammen med 1 dl vand.
  • 7 Læg låg på gryden og steg i 10 minutter.
  • 8 Tag kødet op og pak den ind i stanniol, mens du laver saucen.
  • 9 Kom fløden i gryden og kog i 5 minutter.
  • 10 Smag saucen til med salt, peber og rosmarin.
  • 11 Skær skinkemignonerne i tynde skiver og anret den i et fad sammen med saucen.
  • 12

    Bagte kartofler

    Tænd ovnen på 225 grader.
  • 13 Læg bagepapir på en bageplade.
  • 14 Vask kartoflerne godt og tør dem med køkkenrulle.
  • 15 Skær kartoflerne igennem på langs.
  • 16 Læg dem i bradepanden med snitfladen opad.
  • 17 Pensl kartoflerne med olie og drys dem med salt og rosmarin.
  • 18 Bag kartoflerne i ca. 30 minutter. Salaten: Skyl salaten og dup den tør i køkkenrulle.
  • 19 Skær salaten i tynde strimler og læg den i en skål.
  • 20 Pil appelsinen. Skær den i terninger og læg dem i skålen.
  • 21 Skræl bananen. Skær den i skiver og læg dem i skålen.
  • 22 Skær ananasringene i små stykker og læg dem i skålen.
  • 23 Dressing: Pres appelsinen.
  • 24 Kom olie, appelsinsaft, salt og peber i en lille skål og pisk det sammen.
  • 25 Hæld dressingen over salaten.
  • 26 Drys kokosmel over salaten.
  • {{recipeDoneText}} Skinkemignon med halve bagte kartofler og blandet salat

Opskriften er udviklet af