Skinkemignon med frisk kryddersauce og rødbedesauté

Sådan gør du

  • 1 Kryddersauce: hak krydderurterne til kryddersaucen.
  • 2 Rør ingredienserne sammen med 1 spsk vand.
  • 3 Smag til med salt og peber.
  • 4

    Stil saucen i køleskabet indtil serveringen.

    Rødbedesauté: riv rødbederne groft eller skær dem i tynde strimler.

  • 5 Kog dem i ¾ l vand med eddike og 1 tsk salt i 5 minutter under låg.
  • 6 Hæld dem i en si og pres dem fri for væde.
  • 7 Varm smør og honning i en gryde.
  • 8 Kom rødbederne i sammen med lidt salt og peber.
  • 9 Svits det godt sammen.
  • 10 Tilsæt æblet skåret i tynde både.
  • 11 Læg låg på. Lad det simre mørt i ca. 10 minutter.
  • 12 Smag til med salt, peber og evt. mere honning.
  • 13 Kødet: dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 14 Skær mignonerne i 3 sm tykke skiver.
  • 15 Krydr med salt og peber.
  • 16 Varm fedtstoffet på en pande og brun kødet 1 minut på begge sider.
  • 17 Skru ned til middel varme og steg det færdigt ca. 4-5 minutter på hver side.
  • {{recipeDoneText}} Skinkemignon med frisk kryddersauce og rødbedesauté

Tip

I stedet for rødbedesauté kan medaljonerne serveres med broccoli eller bønner.
I stedet for skinkemignon i skiver bruges 4 medaljoner af svinefilet eller mørbradbøffer.

Opskriften er udviklet af