Skinkemignon med flødeporrer

Sådan gør du

  • 1 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 2 Krydr med salt og peber.
  • 3 Brun det hurtigt på alle sider sammen med løg, skåret i både i fedtstof i en gryde, 1-2 minutter i alt.
  • 4 Tilsæt Noilly Prat, bouillon og timian og steg i ca. 10 minutter på hver side - afhængig af kødets tykkelse.
  • 5 Samlet stegetid efter bruning er 20-25 minutter.
  • 6 Kødet er færdigt, når centrumtemperaturen er 65-70 grader.
  • 7 Læg kødet på et fad, dæk det med stanniol.
  • 8 Kødet skæres i tynde skiver ved servering.
  • 9 Jævn saucen, smag den til med salt og si den over i en sauceskål lige inden serveringen.
  • 10 Skær porrerne i 1 cm tykke skiver.
  • 11 Kog dem med fedtstof og 1 dl vand under hyppig omrøring i en flad gryde uden låg til næsten al væden er fordampet.
  • 12 Tilsæt piskefløden og kog igennem.
  • 13 Smag til med salt.
  • {{recipeDoneText}} Skinkemignon med flødeporrer

Opskriften er udviklet af