Skinkemignon med blommesalsa og bønner

Sådan gør du

  • 1 Kog risene.
  • 2 Rist pinjekernerne på en varm pande.
  • 3 Hak blommerne groft og rødløget fint.
  • 4 Halvér chilien, fjern kerner og mellemvægge og skær den i små tern.
  • 5 Bland blommer, løg og chili og smag til med korianderblade, salt og evt. sukker alt efter blommernes sødme.
  • 6 Lad salsaen trække ca. ½ time før servering.
  • 7 Skær skinkemignonen næsten halvt igennem på den lange led.
  • 8 Bred den ud så den danner en firkant.
  • 9 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 10 Krydr med fintskåret rosmarin, salt og peber.
  • 11 Varm olien på en pande ved god varme og brun kødet ca. 1 minut på hver side.
  • 12 Skru ned til middel varme og steg mignonen ca. 12 minutter i alt.
  • 13 Vend kødet af og til.
  • 14 Nip bønnerne og kog dem møre i letsaltet vand 4-5 minutter.
  • 15 Vend dem med pinjekernerne.
  • {{recipeDoneText}} Skinkemignon med blommesalsa og bønner

Tip

Svinemørbrad, medaljoner af svinefilet, skinkeschnitzler af inderlår eller svinekoteletter kan bruges i stedet for skinkemignon. Blommesalsa smager godt til alle former for stegt eller grillet svinekød. Åbn evt. de kogte bønner - det ser dekorativt ud. Små kartofler kan bruges i stedet for ris som tilbehør. Opskriften er udarbejdet af Vibeke Lehn

Opskriften er udviklet af