Skinkemignon med æbler og kold nudelsalat

Sådan gør du

  • 1 Skræl ingefæren og riv 1 spsk fint.
  • 2 Hak hvidløget fint.
  • 3

    Pisk sojasauce, ½ dl appelsinsaft, ingefær og hvidløg sammen med olie og timian til dressingen. 

  • 4 Skær æblet i små tern og snit forårsløgene fint.
  • 5

    Bland æbler og forårsløg med 2 spsk af dressingen. 

  • 6

    Skær kødet næsten igennem på den lange led.

  • 7 Tag 2 spsk dressing fra og pensl kødet med det.
  • 8 Krydr med salt og peber.
  • 9 Læg kødet på timianen i en lille bradepande.
  • 10 Fordel 3 spsk æbleblanding i snittet.
  • 11 Sæt kødet i en kold ovn.
  • 12 Tænd ovnen på 160 grader og steg kødet i ca. 40 minutter.
  • 13

    Bruges stegetermometer, skal centrumtemperaturen være 65-70 grader.

  • 14 Kog ærterne i 2 minutter.
  • 15 Hæld vandet fra og afkøl dem under koldt vand.
  • 16 Bræk risnudler i stykker på 5 cm og kog dem.
  • 17

    Hæld dem i en si og skyl dem i koldt vand.

  • 18

    Rist sesamfrøene på en tør pande.

  • 19 Vend ærter, nudler og resten af æbleblandingen med resten af dressingen.
  • 20 Smag til med salt og peber og drys med ristede sesamfrø.
  • {{recipeDoneText}} Skinkemignon med æbler og kold nudelsalat

Opskriften er udviklet af