Skinkemignon med abrikoser

Sådan gør du

  • 1 Dup kødet tørt med køkkenrulle.Krydr med salt og peber.
  • 2 Smelt smørret i en gryde ved god varme til det er gyldent.
  • 3 Brun hurtigt kødet på alle sider, 1-2 minutter i alt.
  • 4 Tilsæt bouillon og abrikoser skåret i tern.
  • 5 Skru ned til svag varme og kog kødet ca. 10 minutter under låg. Vend kødet og kog det endnu 10 minutter - i alt 20-25 minutter.
  • 6 Skræl kartoflerne.
  • 7 Skær dem i ½ cm tynde skiver og kog dem i vand 10-15 minutter til de er møre.
  • 8 Kom ærterne i og kog dem med yderligere 1-2 minutter.
  • 9 Hæld kartofler og ærter i en si.
  • 10 Tag kødet op.
  • 11 Rør ½ dl friskpresset appelsinsaft i skyen.
  • 12 Kom de afdryppede kartofler og ærter i.
  • 13 Varm kort igennem.
  • 14 Smag til med salt og peber.
  • 15 Skær kødet i tynde skiver.
  • {{recipeDoneText}} Skinkemignon med abrikoser

Tip

Abrikoser kan udskiftes med 4-5 spsk tørrede tranebær.

Opskriften er udviklet af