Skinkemignon i pizzasauce

Sådan gør du

  • 1 Skær skinkemignonen godt halvt igennem på den lange led.
  • 2 Bred den ud, så den danner en firkant.
  • 3 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 4 Krydr med salt og peber.
  • 5 Varm olien på en dyb pande ved god varme.
  • 6 Brun kødet ca. 1 minut på hver side.
  • 7 Tag skinkemignonen af panden.
  • 8 Læg den på en tallerken.
  • 9 Hak løg og hvidløg fint.
  • 10 Varm olien på den pande, som du lige har brugt til at brune mignonen på.
  • 11 Svits løgene i olien. Hæld de hakkede tomater på panden.
  • 12 Tilsæt bouillon, oregano og grofthakkede oliven sammen med salt og peber.
  • 13 Læg den brunede skinkemignon i saucen.
  • 14 Skru ned til middel varme og steg mignonen ca. 12 minutter i alt.
  • 15 Vend kødet jævnligt.
  • 16 Smag saucen til med salt, peber og en anelse sukker.
  • 17 Kog pastaen
  • 18 Skær broccolien i buketter og damp dem møre i letsaltet vand til de stadig har bid.
  • {{recipeDoneText}} Skinkemignon i pizzasauce

Opskriften er udviklet af