Skinkemignon i citronsauce

Sådan gør du

  • 1 Pisk bouillon og flødeost sammen i en lille gryde.
  • 2 Varm langsomt op.
  • 3 Pisk fløde og majsstivelse sammen og jævn saucen.
  • 4 Smag til med citronsaft og lidt reven skal.
  • 5 Skær bacon i tynde strimler, og steg dem sprøde på en tør pande.
  • 6 Læg baconstykkerne på et stykke køkkenrulle.
  • 7 Vend dem i saucen, gem evt. lidt til pynt.
  • 8 Skær skinkemignonerne ud i 3 cm tykke skiver.
  • 9 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 10 Krydr med salt og peber.
  • 11 Lad olien blive varm på en pande ved god varme.
  • 12 Brun kødet 1 minut på hver side.
  • 13 Skru ned til middel varme og steg det færdigt 4-5 minutter på hver side, til det er netop gennemstegt eller svagt rosa.
  • 14 Hæld saucen over og drys med bacon og citronskal.
  • {{recipeDoneText}} Skinkemignon i citronsauce

Tip

stedet for skinkemignon i skiver kan der bruges 4-6 medaljoner af svinefilet eller mørbradbøffer. Opskriften er udarbejdet af Susanne Palmqvist.

Opskriften er udviklet af