Skinkemignon i bouillon

Sådan gør du

  • 1 Bring ¾ l vand i kog i en gryde.
  • 2 Læg skinkemignonen i og skum urenheder af.
  • 3 Tilsæt salt, et halveret løg og koncentreret bouillon.
  • 4 Lad kødet simre under låg i ca. 20 minutter.
  • 5 Vend det efter ca. 10 minutter.
  • 6 Tag kød og løg op og lad kødet hvile pakket ind i stanniol.
  • 7 Urterne skæres i tern og skiver.
  • 8 Skær kartoflerne i grove stykker.
  • 9 Kog urter og kartofler møre i suppen ca. 10 minutter.
  • 10 Smag suppen til med salt og peber, og tilsæt hakkede krydderurter.
  • 11 Servér kødet i tynde skiver i dybe tallerkener med suppe og grøntsager.
  • 12

    TIL BARNET OVER 12 MÅNEDER:

    Lav en grov mos af grøntsager, kartofler, suppe og 2 tsk smør og skær nogle skiver kød ud i mindre stykker.
  • 13 Anret det hver for sig.
  • 14

    TIL SPÆDBARNET (7-10 MÅNEDER):

    Mos nogle skefulde gulerod, selleri og kartoffel sammen med lidt suppe med en gaffel eller i en hurtighakker.
  • 15 Tilsæt 2 tsk smør.
  • 16 Skær kødet i små stykker eller mos det sammen med grøntsagerne.
  • {{recipeDoneText}} Skinkemignon i bouillon

Opskriften er udviklet af