Skinkekød i kokos-paprika sauce

Sådan gør du

  • 1 Skær kødet i mundrette stykker (2x2 cm).
  • 2 Smelt olie og sukker i en gryde og brun kødet forsigtigt.
  • 3 Tilsæt kokosmælk og vand så det dækker kødet.
  • 4 Rens og hak den ene chili, pres hvidløget og tilsæt begge dele sammen med paprika og fiskesauce.
  • 5 Smag til med salt og peber.
  • 6 Lad retten simre til kødet er helt mørt det kan godt tage en times tid.
  • 7 Kog æggene i 7 min. Halvér dem og lad dem simre med i retten de sidste par min. (kan undlades).
  • {{recipeDoneText}} Skinkekød i kokos-paprika sauce

Tip

Anretning

Pynt med rød chili og grofthakket bredbladet persille. Servér med Coop jasminris og soja.

Opskriften er udviklet af