Skinkeculotte med rosmarin og grillede majskolber

Skinkeculotte med rosmarin og grillede majskolber

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Hak rosmarinbladene fint.
  • 2 Bland rosmarin og hvidløg med salt og masser af peber.
  • 3 Gnid kødet godt med denne blanding.Brun skinkeculotten på stegepande i lidt olie.
  • 4 Steg den derefter i ovnen i ca. 20 minutter i en bradepande.
  • 5 Lad culotten hvile i ca. 15 minutter inden den skæres i skiver.
  • 6 Kartofler skrabes/renses.
  • 7 Koges i vand med salt. Fold bladene til side på majskolberne, fjern de tynde silkeagtige tråde, og fold bladene tilbage om majsene.
  • 8 Grill majskolberne på en opvarmet grillpande.
  • 9 Vend kolberne jævnligt.
  • 10 De er klar til servering efter ca. 15 minutter.
  • 11 Tag dækbladene af majskolberne. Kartoflerne koges til de er al dente, og brunes i smør.
  • 12 Krydr med salt og peber.
  • 13 Anret kødet i skiver på et fad.
  • 14 Hæld vinen i bradepanden, bring den i kog, skrab det brune af bunden og krydr efter smag.
  • 15 Server denne sauce til kødet. De stegte kartofler anrettes rundt om kødet sammen med majsene.
  • {{recipeDoneText}} Skinkeculotte med rosmarin og grillede majskolber

Opskriften er udviklet af