Skinke på ristet rugbrød med forårspickles og krydderurter

Sådan gør du

  • 1 Skær forårsløg, gulerødder og peberfrugt i tern.
  • 2 Svits det i olivenolie på panden.
  • 3 Fjern kernerne fra chilien og skær den i små tern.
  • 4 Kom chili, karry, ingefær, honning, balsamico eddike og vand på panden.
  • 5 Kog det sammen et par min.
  • 6 Jævn det med majsstivelse udrørt i lidt vand.
  • 7 Krydr med salt og peber og lad det afkøle.
  • 8 Rist rugbrødet på en brødrister.
  • 9 Læg et salatblad på hvert stykke rugbrød.
  • 10 Kom skinke og pickles på.
  • 11 Bland krydderurterne og læg dem dekorativt på toppen.
  • {{recipeDoneText}} Skinke på ristet rugbrød med forårspickles og krydderurter

Opskriften er udviklet af