Skinke med italiensk salat
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 15 g.
  • Fedt 5 g.
  • Energifor./ pers 320 kcal
  • Fedtenergi 38 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Skær gulerod i tern, svarende til ærternes størrelse, cirka. Kom gulerodstern i en gryde, dryp med lidt rapsolie og drys med lidt salt. Overhæld dem med kogende vand og kog op i 1 minut. Kom ærterne ved. Kog op og hæld gulerødder og ærter i en sigte. Lad dem afkøle.
  • 2 Hak løget helt fint.
  • 3 Rør skyr med cremefraiche, mayonnaise og lidt salt og peber.
  • 4 Riv skallen fint på citronen og rør det i cremen.
  • 5 Hak persillen fint (lille håndfuld) og rør det i cremen. Vend de afkølede gulerødder og ærter i cremen og smag til med salt og peber.
  • 6  Anret enten på et fad på skinken, og servér brød til ved siden af. Eller anret 4 stk. smørebrød med skinke og italiensk salat.
  • {{recipeDoneText}} Skinke med italiensk salat

Tip

Man kan yderligere tilføre salaten skårne slikasparges. Italiensk salat – navnet er ikke fordi opskriften er italiensk eller at man spiser denne salat i Italien. Navnet er kommet, fordi man synes farverne i salaten minder om det italienske flag. Man ville aldrig støde på italiensk salat i Italien. Det er en meget dansk ting.

Opskriften er udviklet af