Skinke Flanksteak på grill med krydderrabarber

Sådan gør du

  • 1 Skær rabarberne i 8-10 cm lange stykker på skrå.
  • 2 Læg dem i en lille gryde, tilsæt 2-3 spsk vand og drys med sukker, 1 spsk tyndt skåret citronskal og groft knuste peberkorn.
  • 3 Damp rabarberne ved meget svag varme til de er lige netop møre.
  • 4 Smag til med sukker.Skrub kartoflerne.
  • 5 Bland olie og Tandoori-krydderi, og vend kartoflerne heri.
  • 6 Del kartoflerne i to portioner.
  • 7 Pak hver portion ind i et dobbelt lag stanniol, så kartoflerne ligger i ét lag.Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 8 Pensl det med olie og krydr med citrontimian, salt og peber.
  • 9 Læg kød og kartofler på grillen i ca. 6 minutter.
  • 10 Vend og steg det i yderligere 6 minutter.
  • 11 Skær kødet i skrå skiver fra den tynde ende på tværs af kødfibrene.
  • {{recipeDoneText}} Skinke Flanksteak på grill med krydderrabarber

Tip

  1. Flækket skinkemignon, svinekoteletter eller sauté-skiver kan bruges i stedet for Skinke Flanksteak.
  2. Tandoori-krydderi er et indisk krydderi. Det er velegnet til krydring af stegt svinekød, sammenkogte retter og retter med ris
  3. Rodfrugter skåret i mindre stykker kan tilberedes på samme måde som Tandoori-kartofler.
  4. Udstenede blommer kan bruges i stedet for rabarber.

Opskriften er udviklet af