Skinke Flanksteak med tzatziki og pitabrød

Sådan gør du

  • 1 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 2 Krydr med salt og peber.
  • 3 Varm olien på en pande ved god varme.
  • 4 Brun kødet hurtigt.
  • 5 Læg kødet i et ovnfast fad og stik et stegetermometer ind midt i den tykkeste del af stegen.
  • 6 Sæt fadet midt i en kold ovn.
  • 7 Tænd ovnen på 160 grader og lad kødet stege til centrumtemperaturen er 68-70 grader.
  • 8

    Stegetid ca. 30 minutter. Skær kødet i tynde skiver.

  • 9 Skær agurken igennem på langs og fjern kernerne med en teske.
  • 10 Skær agurken i tynde skiver og læg skiverne i en si.
  • 11 Drys med ¼-½ tsk salt og læg pres på, fx en mindre tallerken, i ca. 20 minutter.
  • 12

    Skyl saltet af og tryk vandet af agurken. 

  • 13 Rør yoghurten med finthakket hvidløg.
  • 14 Tilsæt den afdryppede agurk.
  • 15

    Smag til med salt og peber. 

  • 16 Lun pitabrødene i ovnen og skær dem i halve.
  • {{recipeDoneText}} Skinke Flanksteak med tzatziki og pitabrød

Opskriften er udviklet af