Skinke Flanksteak med relish og ærtepuré

Sådan gør du

  • 1 Kog majskolben i letsaltet vand i 10-15 minutter.
  • 2 Afkøl den lidt og skær kernerne af.
  • 3 Hak tomaterne og rødløget.
  • 4 Halvér chilien, fjern kerner og mellemvægge og hak den fint.
  • 5 Vend grøntsagerne med olie.
  • 6 Smag til med hakket koriander, revet limeskal, limesaft, salt og peber.
  • 7

    Skær avocadoen i tern og vend dem i relishen.

  • 8 Bælg ærterne.
  • 9 Damp dem møre i bouillon og blend ærter og bouillon groft med smør og mynte.
  • 10

    Smag til med salt og peber.

  • 11 Pisk ingredienserne til stegemarinaden sammen med ½ dl vand.
  • 12 Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med karry, salt og peber.
  • 13 Varm olien på en pande ved god varme.
  • 14

    Brun hurtigt kødet. 

  • 15 Læg flanksteaken i et ovnfast fad og stik et stegetermometer ind i midten af den tykkeste del af stegen.
  • 16 Hæld stegemarinaden over og stil fadet i en kold ovn.
  • 17 Tænd ovnen på 160 grader og lad kødet stege til temperaturen er 68-70 grader.
  • 18 Skær kødet i tynde, skrå skiver på tværs af kødfibrene.
  • 19 Hæld stegemarinaden over.
  • {{recipeDoneText}} Skinke Flanksteak med relish og ærtepuré

Opskriften er udviklet af