Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Hak løg og hvidløg fint.
  • 2 Fjern kernerne og mellemvægge på chilien og hak den fint.
  • 3 Varm olien på en pande ved god varme.
  • 4 Steg kødet i 2 minutter, tilsæt løg, hvidløg og chili og steg 1 minut mere.
  • 5 Kom tomaterne med væde ved og kog uden låg i ca. 8 minutter til saucen er tyk som grød.
  • 6 Smag til med salt og peber og evt. chilisauce.
  • 7 Lun tortillas på pande, i ovn eller mikroovn.
  • 8 Fordel kødet på tortillaerne og luk dem sammen. Der er fire slags tilbehør, som kommes i skåle eller på tallerkener og stilles koldt, til de skal serveres.
  • 9 Riv gulerødderne groft. Hæld lidt citronsaft over.
  • 10 Skær salaten og agurken i fine strimler.
  • 11 Skær tomaten i både og læg bådene på salaten.
  • 12 Smag yletten til med salt, peber og evt. tabasco. Mos avokadoen med citronsaft og smag til med salt, peber og evt. tabasco.
  • 13 Vent med at lave avokadomosen til lige før servering, da den let bliver brun.
  • {{recipeDoneText}} Skinke burritos

Tip

Burritos egner sig også som natmad - en snack efter en lang gåtur m.v. Fordel kødet i de kolde tortillas og læg dem i et ovnfast fad, dæk fadet, fx med stanniol, og stil det i køleskabet. Burritos skal være gennemvarme. De kan enten varmes i en forvarmet ovn ved 190 grader i 8-10 minutter eller i en mikrobølgeovn i 3-4 minutter ved fuld effekt.

Opskriften er udviklet af