Skinke Bites, skinkeklump, sommergrønt

Sådan gør du

  • 1 Kog og pil kartoflerne.
  • 2 Lad dem køle af.
  • 3 Skær store kartofler i mindre stykker.
  • 4 Nip bønnerne og kog dem møre i letsaltet vand i 4-5 minutter.
  • 5 Hæld vandet fra og afkøl dem hurtigt i koldt vand.
  • 6 Pisk 1 spsk citronsaft med presset hvidløg, honning, olie, salt og peber.
  • 7 Vend kartofler, bønner, salat og grofthakket citronmelisse med dressingen.Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med salt og peber.
  • 8 Varm olien på en pande ved kraftig varme.
  • 9 Læg kødet på panden og lad det blive brunt på den ene side, ca. 1½ minut.
  • 10 Vend og steg det yderligere 1½ minut, i alt ca. 3 minutter.
  • 11 Vend kødet i salaten og krydr evt. med salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Skinke Bites, skinkeklump, sommergrønt

Opskriften er udviklet af