Skinke Bites og grønne asparges i oystersauce

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Kog nudlerne.

  • 2

    Rist sesamfrøene på en tør pande ved god varme.

  • 3 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 4 Krydr med salt og peber.
  • 5 Varm olien på en pande eller i en wok ved kraftig varme.
  • 6 Læg kødet på panden og lad det blive brunt på den ene side, ca. 1½ minut.
  • 7 Vend og steg det yderligere 1½ minut, i alt ca. 3 minutter.
  • 8

    Tag kødet af panden.

  • 9 Skær aspargesene i ca. 6 cm lange stykker på skrå - skær også de tykke igennem på langs.
  • 10

    Kom olie på panden. Lad den blive varm og svits aspargesene i 4-5 minutter.

  • 11 Vend kød og oystersauce i aspargesene og smag til med sukker, 1-2 spsk citronsaft, salt og peber.
  • 12 Drys med ristede sesamfrø.
  • {{recipeDoneText}} Skinke Bites og grønne asparges i oystersauce

Opskriften er udviklet af