Skinke Bites med sommerporrer

Sådan gør du

  • 1 Kog kartoflerne.
  • 2

    Kog ægget hårdkogt. Skær porrerne i 10 cm lange stykker og damp dem i letsaltet vand i 6-12 minutter, til de lige netop er møre.

  • 3 Gem 2 spsk af kogevandet. Hak ægget og bland det med kapers og 2-3 spsk hakket kryddergrønt.
  • 4 Pisk porrevand og sennep sammen, og smag dressingen til med citronsaft, salt og peber.
  • 5 Hæld dressingen over porrerne og fordel den krydrede æggeblanding over anretningen.
  • 6 Pynt evt. med dild.
  • 7 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 8 Krydr med salt og peber.
  • 9 Varm olien på en pande ved kraftig varme og læg kødet på.
  • 10 Lad det blive brunt på den ene side, ca. 11/2 minut.
  • 11

    Vend det og steg yderligere 1½ minut, i alt ca. 3 minutter. Tag kødet af panden.

  • {{recipeDoneText}} Skinke Bites med sommerporrer

Opskriften er udviklet af