Skinke Bites med porrer og tomatbruschetta

Sådan gør du

  • 1 Kog ægget hårdkogt.
  • 2 Skær porrerne i 10-12 cm lange stykker og damp dem i letsaltet vand i 6-12 minutter, til de lige netop er møre.
  • 3 Gem 4 spsk af kogevandet.
  • 4 Pisk porrevand, olie og sennep sammen og smag dressingen til med citronsaft, salt og peber.
  • 5 Hak ægget og bland det med kapers og hakket kryddergrønt.
  • 6 Dryp dressingen over porrerne og drys den krydrede æggeblanding over.
  • 7 Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med salt og peber.
  • 8 Varm olien på en pande ved kraftig varme og læg Skinke Bites på.
  • 9 Lad dem blive brune på den ene side, ca. 1½ minut.
  • 10 Vend og steg dem yderligere 1½ minut, i alt ca. 3 minutter.
  • 11 Tag kødet af panden.
  • 12 Rist eller grill brødskiverne.
  • 13 Stænk dem med olie, gnid dem med presset hvidløg.
  • 14 Gnid derefter grundigt med overskåret tomat, så saften kommer godt ned i brødet.
  • {{recipeDoneText}} Skinke Bites med porrer og tomatbruschetta

Opskriften er udviklet af