Skinke Bites i toscansk salat

Sådan gør du

  • 1 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 2 Krydr med salt og peber.
  • 3 Varm olien på en pande ved kraftig varme.
  • 4 Læg kødet på panden og lad det blive brunt på den ene side, ca. 1½ minut.
  • 5 Vend og steg det yderligere 1½ minut, i alt ca. 3 minutter. Tag kødet af panden.
  • 6 Riv brødet i stykker direkte i en skål.
  • 7 Skær agurken igennem på langs og fjern kernerne.
  • 8 Hak agurk og tomater groft, rødløg og bladselleri fint.
  • 9 Kom grøntsager, rucola og basilikum-blade i skålen oven på brødet, pres hvidløget ned over og dryp olie og rødvinseddike over salaten, der blandes omhyggeligt med to skeer - forsigtigt, så brødet ikke går i stykker.
  • 10

    Vend Skinke Bites i salaten sammen med groft revet parmesan, smag til med salt og peber og server med det samme.

  • {{recipeDoneText}} Skinke Bites i toscansk salat

Tip

Wokstrimler af inderlår, skinkestrimler eller svinemørbrad i tynde skiver kan bruges i stedet for Skinke Bites. Brug gerne daggammelt brød, baguette eller pitabrød i salaten. Opskriften er udarbejdet af Vibeke Lehn

Opskriften er udviklet af