Gryderet med oksekød og grøntsager

En skøn gryderet til efteråret og vinterens kolde aftener. Brug gerne rester fra stegen igår til denne ret. 

Sådan gør du

  • 1 Kom hvidløgsolie i en gryde. Hæld derefter æblemost i gryden. 
  • 2 Tænd for varmen på komfuret. Gryden skal have middelvarme. 
  • 3 Skær oksesteg, eller hvad du foretrækker af kød, i grove stykker og kom stykkerne i gryden. 
  • 4 Skær grøntsagerne i grove stykker og kom også disse stykker i gryden. 
  • 5 Tilsæt hakket hvidløg. 
  • 6 Tilsæt sennep. 
  • 7 Tilsæt frisk rosmarin. 
  • 8 Del cikoriesalat i små stykker og kom stykkerne i gryden. 
  • 9 Riv frisk parmesan over. 
  • 10 Tilsæt kogte linser. Linserne koges inden efter anvisningen på pakken. 
  • 11 Krydr med salt og peber. Skru op for varmen på komfuret og lad det gryden med indholdet stå og snurre i 20 minutter. 
  • 12 Når kødet og grøntsagerne i gryden er møre, hældes de op i en skål - klar til servering. 
  • 13 Afslut med balsamico over. 
  • {{recipeDoneText}} Gryderet med oksekød og grøntsager

Opskriften er udviklet af