Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 20 g.
  • Fedt 6 g.
  • Energifor./ pers 264 kcal
  • Fedtenergi 37 %

Sådan gør du

  • 1

    Kog æggene hårde – 10 minutter.

  • 2

    Rør cremefraiche, skyr og mayonnaise.

  • 3

    Hak æg og skær rødløg, agurker, æbler, rødbede og sild fint. Vend cremen med istandgjorte fyld og kapers.

  • 4

    Spæd evt. med lidt væde fra de syltede rødbeder. Smag sildesalaten til med salt og peber.

  • {{recipeDoneText}} Sildesalat

Tip

Man kan, for at sænke fedtindholdet, og med rigtig godt resultat, anvende skyr i stedet for cremefraiche, således 400 g skyr. En sildesalat kan yderligere fyldes med kogt pasta, i mundrette stykker.

Opskriften er udviklet af