Sherrymarineret hamburgerryg i purløgscreme

Sådan gør du

  • 1 Klip 3 spsk purløg og frisk basilikum.
  • 2 Rør marinaden sammen.
  • 3 Skær hamburgerryggen i pålægstynde skiver, læg skiverne taglagt i et fad med marianden imellem.
  • 4 Tryk kødet let sammen, dæk fadet og sæt det i køleskab i ca. 1 time.
  • 5 Pisk majsstivelsen ud i fløden og hæld den på en pande.
  • 6 Bring fløden i kog under omrøring, kog kødskiverne heri i ca. 2 minutter.
  • 7 Læg dem efterhånden på et varmt fad.
  • 8 Hæld resten af marinaden i og kog den godt igennem.
  • 9 Smag purløgscremen til og hæld den over kødet.
  • {{recipeDoneText}} Sherrymarineret hamburgerryg i purløgscreme

Opskriften er udviklet af