Sesamstegt svinemørbrad med grøntsager i lun anislage og couscous

Sådan gør du

  • 1 Puds mørbraden og skær den til medaljoner.
  • 2 Pisk æggehviderne i en skål og vend kødet i.
  • 3 Vend medaljonerne i sesamfrøene.
  • 4 Varm olivenolien på panden og brun bøfferne på alle sider.
  • 5 Steg kødet i ovnen ved 180° i ca. 10 min.
  • 6 Krydr med salt og peber og lad det hvile ca. 5 min.
  • 7 Kog eddike, sukker, stjerneanis og salt sammen i en lille kasserolle.
  • 8 Skær grøntsagerne i grove stykker.
  • 9 Kog dem let møre i lagen og jævn med majsstivelse udrørt i vand.
  • 10 Skyl couscous i en sigte under rindende vand.
  • 11 Lad den afdryppe og kom den over i en gryde.
  • 12 Hæld kogende vand på sammen med salt under omrøring.
  • 13 Lad couscous’en absorbere vandet ca. 5 min.
  • 14 Læg stanniol over og varm couscous’en midt i ovnen ved 200° ca. 5 min.
  • 15 Stil mørbradbøfferne oven på grøntsagerne og server couscous og flûte til.
  • {{recipeDoneText}} Sesamstegt svinemørbrad med grøntsager i lun anislage og couscous

Opskriften er udviklet af