Sesamstegt oksesmåkød med nudler, forårsløg, og syltet ingefær

Sesamstegt oksesmåkød med nudler, forårsløg, og syltet ingefær

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 1795 kJ
  • Energi 427 kcal
  • Protein 31 g
  • Fedt 15 g
  • Kulhydrat 37 g
  • Kostfibre 7 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Mariner kødet med soja og sesam og lad det trække i 20 minutter. 
  • 2 Kom nudlerne i en skål og hæld kogende vand over så det dækker, lad det trække i 20 minutter. Kom nudlerne i en sigte og lad dem dryppe af. 
  • 3 Snit hvidløg fint, skær peberfrugten ud i ca. 2x2 cm stykker og skær østershattene i strimler. 
  • 4 Kom 2 spsk. olie i en varm wok eller dyb pande. Start med at stege kød og hvidløg af i 2-3 minutter, tilsæt derefter peberfrugt og svampe, som steger med i ca. 5 minutter, vend derefter det hele sammen med nudlerne. Smag til med salt og peber. 
  • 5

    Anretning

    Anret det i 4 dybe tallerkener, drys med fintsnittet forårsløg, syltet ingefær og ekstra sesam.
  • {{recipeDoneText}} Sesamstegt oksesmåkød med nudler, forårsløg, og syltet ingefær

Tip

Retten kan fint laves med kylling og gris.

Opskriften er udviklet af