Serrano med asparges/artiskok salat

Serrano med asparges/artiskok salat

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Læg skinkeskiverne spredt ud på et fad eller rul dem skødesløst sammen.
  • 2 Kog asparges et par minutter i saltet vand og hæld hurtigt koldt vand over.
  • 3 Flæk dem og skær dem i mindre stykker.
  • 4 Tag artiskokkerne op og læg dem i en sigte, så overskydende olie løber af.
  • 5 Skær dem i mindre stykker.
  • 6 Skær løget i meget tynde både.
  • 7 Bland, asparges, artiskok, løg, basilikum, salt og peber sammen i en skål.
  • 8 Høvl parmesanosten i tynde flager.
  • 9 Læg en pæn bunke grøntsager på fadet med kød.
  • 10 Drys parmesanflager over salaten til sidst.
  • {{recipeDoneText}} Serrano med asparges/artiskok salat

Opskriften er udviklet af