Sennepspaneret torsk og stuvede porrer

Tip: Senneps-paneret svinekød, kalkun eller kyllingekød er også godt. Smør lidt sennep på, vend i rasp og steg indtil kødet er gennemstegt.

Sådan gør du

  • 1

    Drys fisken med salt og peber og smør sennep på begge sider. Vend fisken i rasp og steg gylden på begge sider i 3-4 minutter.

    Skær porrer i mindre stykker og damp i letsaltet vand i 5 minutter. Tag op og afdryp.

    Kom mælk og mel i en kold gryde og pisk jævnt. Kog nu mælkeblandingen i 5 minutter under omrøring. Smag til med en god klat smør, salt og peber.

    Vend de afdryppede porrer i stuvningen og smag til med salt og peber.

    Server straks porrerne til fisken.

  • {{recipeDoneText}} Sennepspaneret torsk og stuvede porrer

Opskriften er udviklet af