Sennepspaneret kotelet med råmarinerede asparges

Husk, hvis du har købt en herregårdskotelet med ben, skal du lige kikke ved benet om kødet er stegt færdig. Det tager nemlig længere tid lige ved benet.

Sådan gør du

  • 1 Drys kødet med salt og peber og smør begge sider med sennep. Vend kødet i mel eller rasp.  
  • 2 Brun og steg på en pande i ca. 4 minutter på hver side.  
  • 3 Skær den trævlede ende af aspargesen og skær den evt. lige over. Bland olie og eddike på et dybt fad og vend med asparges.  
  • 4 Rist solsikkekerner på en tør pande indtil de skifter farve og vend med asparges.  
  • 5 Smag til med persille, salt, peber og lidt sukker.  
  • 6 Server koteletten med asparges og fx kogte små kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Sennepspaneret kotelet med råmarinerede asparges

Opskriften er udviklet af